Du er her: Science Museerne Steno Museet Oplevelser på museet Fuldmåneaften i planetariet

Fuldmåneaften i planetariet

Fuldmåneaften i Planetariet
Foto: Jesper Grønne, www.hvadihimlen.dk

Tag din kæreste, din nabo eller dine store børn med til Fuldmåneaften i planetariet. 

Programmet skifter fra gang til gang. Somme tider er der fortælling under stjernerne, andre gange kan I høre om astronomi og rumforskning eller sagn og myter om stjernebillederne.  Billetter koster 60 kroner og kan købes i vores webshop. Klik på links til det aktuelle arrangement herunder. Museets udstillinger er åbne fra 19.30 til 22

Sted Steno Museet, C.F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C

Ret til ændringer forbeholdes. Kom i god tid. Dørene lukkes, og der er ikke adgang til arrangementerne efter starttidspunktet.

Hvis der ikke er udsolgt før forestillingen, er der et begrænset antal billetter til salg i døren. Der er plads til 57 deltagere, så bestil din billet i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Købte billetter refunderes ikke.

Se indslag på TV2 OJ om Fuldmåneaften i Planetariet og blodmåne på Ole Rømer Observatoriet den 28. september 2015

Fuldmåneaften om Geminiderne

  Årets sidste Fuldmåneaften søndag 3. december kl. 20 handler om "Geminiderne og de andre stjerneskudssværme"

  Enhver som nyder en stjerneklar nat kan fascineres over stjerneskud, og i almindelighed vil man kunne opleve 6-7 stjerneskud i timen.

  Søndag 3. december kl. 20 er der igen Fuldmåneaften i Planetariet på Steno Museet. Denne gang med  astronomiformidler og idehistorie-studerende Marcus Lee Naldal, som fortæller om, hvordan stjerneskud har fascineret mennesker i forskellige kulturer. Han vil bl.a. fortælle om stjerneskudssværmen Geminiderne, hvor radianten befinder sig i stjernebilledet Tvillingerne (lat. Gemini). Geminiderne topper i aktivitet den 13/12-14/12 hvert år, hvor man kan være heldig at opleve flere snese stjerneskud i timen.

  Det og meget andet kan du høre mere om til den kommende Fuldmåneaften på Steno Museet. Der er et begrænset antal pladser, så køb billet i god tid.

  Download billeder til pressebrug

  • Fuldmåneaften i Planetariet
  • Fuldmåneaften i Planetariet
  • Fuldmåneaften i Planetariet
  • Fuldmåneaften i Planetariet
  • Fuldmåneaften i Planetariet
  • Fuldmåneaften i Planetariet
  Henvendelse om denne sides indhold: 
  Revideret 06.11.2017