Read this newsletter in English

Læs nyhedsbrevet på nettet
Aarhus Universitet

15. maj 2014

ST Medarbejdernyt

Read in English

Tak for stort engagement og lyst til debat

Kære medarbejdere

Som bekendt var jeg rundt og besøge alle institutterne i april. Møderne kom i direkte forlængelse af den store besparelsesrunde, hvor der klart var behov for at informere i større detalje om ST’s langsigtede visioner, de økonomiske udfordringer der lå til grund for besparelserne og de fremtidige muligheder. Dette implicerer ikke blot regulering på omkostningssiden, men også at sikre en god basis for vækst og udvikling ved øget fokus på indtjening. Indtjeningen har direkte basis i vores faglighed inden for forskning, uddannelse, myndighedsrådgivning og erhvervssamarbejde. Kort sagt det, vi er rigtig gode til.

Læs dekanens hilsen til medarbejderne efter institutrunden

Reminder: Tilmelding til ST Sommerfest

Alle ansatte og ph.d.-studerende ved Science and Technology og Administrationscenter ST samt Backoffice inviteres til sommerfest fredag d. 20. juni 2014 i Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C.

Tilmeldingsfrist: Mandag 19. maj.

Læs mere og køb billet til sommerfesten

Fremgang på Leiden-rankingen

Høje citationstal inden for naturvidenskab bidrager til en flot placering af AU på Leiden-rankingen. Samlet set citeres AU 27% mere end verdensgennemsnittet.

Læs mere

Nye mailadresser på ST efter sommerferien

Universitetsledelsen har besluttet en trinvis overgang til nye mailadresser på Aarhus Universitet. Medarbejderne på ST bliver de sidste, der får nye mailadresser. Det sker 17. september 2014.

Læs mere om overgangen til nye mailadresser

Team AU klar til Shell Eco-Marathon

Et hold ingeniørstuderende med navnet Team AU er ankommet til Rotterdam og er klar til at give den "fuld gas" ved årets Shell Eco-Marathon. De stiller op med køretøjet Zenith 33 og ambitionen om at køre 10.000 kilometer på det, der svarer til blot en enkelt liter benzin.

Læs mere om årets Shell Eco-Marathon

Del dine innovative ideer – og vind en præmie

Er du under 35 år og arbejder på din speciale, eller er du ph.d.-studerende, postdoc eller iværksætter? Så er her muligheden for at vinde en rejse til den internationale Falling Walls Conference i Berlin i november 2014.

Læs mere om hvordan du kan vinde

 

Følg forberedelserne til Science in the City på Instagram

I uge 21 kan du følge med i nogle af de forberedelser de mange AU-folk, der skal deltage i Science in the City gør sig, når AU overtager Science in the Citys instagram-profil.

Læs mere om forberedelserne til Science in the City

Læs også

Arrangementer

Faglige nyheder

Om nyhedsbrevet

ST Medarbejdernyt sendes obligatorisk til alle ansatte og ph.d.-studerende ved ST på en mailliste, som opdateres ca. fire gange om året.

Hvis du ikke er på maillisten, men ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du selv tilmelde dig her. Samme sted kan du også tilmelde dig den engelske udgave af nyhedsbrevet - og tip gerne dine internationale kolleger om det.

Hvis det er en fejl, at du er tilmeldt nyhedsbrevet, kan du framelde dig via linket i bunden af denne mail.

Andre nyhedsbreve
Måske er der andre nyhedsbreve du er interesseret i at abonnere på? Se oversigt over nyhedsbreve på Science and Technology og på det øvrige AU.

Med venlig hilsen

Ansvarlig: kommunikationschef Elin Møller, AU Kommunikation, Science and Technology

Oversættelse til engelsk: Robert Hay, Janne Hansen, Margit Schacht, Lisbeth Heilesen og Anne Mette Poulsen

Send os meget gerne materiale, kommentarer, information om arrangementer og forslag til nyheder på mailadressen scitech.kommunikation@au.dk

 

Klik her for at afmelde dig nyhedsbrevet