Read this newsletter in English

Læs nyhedsbrevet på nettet
Aarhus Universitet

6. marts 2014

ST Medarbejdernyt

Read in English

AU fejrer Krystallografiens år

2014 er udpeget som ”Krystallografiens år” af UNESCO. På Aarhus Universitet, Institut for Molekylærbiologi og Genetik, fejres dette ved at invitere interesserede til en række korte foredrag, som giver alle - uanset baggrund - et indblik i, hvordan krystallografien kommer os til gavn i hverdagen. Det foregår lørdag 22. marts.

Læs mere og tilmeld dig arrangementet

AU arrangerer stor europæisk kongres om husdyr

Aarhus Universitet står bag organiseringen, når European Federation of Animal Science (EAAP) holder sit årlige møde 25.-29. august 2014 i Tivoli Congress Center i København med hovedtemaet ”Quality and Sustainability in Animal Production”.
Deadline for abstracts er 9. marts.

Læs mere om husdyrkongressen

Standardiseret aftale for kemikalieindkøb

Det skal være nemt at gennemskue priserne, når du skal købe basiskemikalier. Det har været målet, for Aarhus Universitets (AU) nye fælles aftale for basiskemikalier, som træder i kraft den 17. marts 2014. Aftalen giver AU en besparelse på 47 %.

Læs mere om den nye indkøbsaftale for kemikalier

Ny rapport om ph.d.-uddannelserne

En undersøgelse blandt ph.d.-studerende på Aarhus Universitet om kvalitet i ph.d.-forløbet er mundet ud i en rapport med nøgletal for hvert af de fire hovedområder.

Tilmeld dig mentor-ordningen Styrk Talentet!

Styrk Talentet! matcher medarbejdere på adjunkt-niveau (adjunkt/forsker/postdoc) med mere erfarne kolleger på lektorniveau eller derover. Formålet er at bidrage til fastholdelse og udvikling af talenter og til at styrke mangfoldighed og arbejdsmiljø på Aarhus Universitet.

Tilmeld dig som mentor eller mentee. Næste frist for tilmelding er den 15. maj 2014.

Opsamling på økonomiprocessen

Læs også:

Nyt om navne

Ny professor i højenergi atomar fysik

Ulrik Uggerhøj er udnævnt til professor ved Institut for Fysik og Astronomi. Han forsker blandt andet i de forskelle, der opstår mellem tid og lys.

Læs artiklen "Tidens professor"

Forskertalent får 40 mio. regnetimer på fransk supercomputer

Postdoc Thomas Kjærgaard har netop fået bevilget 40 mio. regnetimer – svarende til ca. 10 mio. kr. – på den franske supercomputer Curie.

Læs mere om bevillingen

Arrangementer

Faglige nyheder

Om nyhedsbrevet

ST Medarbejdernyt sendes obligatorisk til alle ansatte og ph.d.-studerende ved ST på en mailliste, som opdateres ca. fire gange om året.

Hvis du ikke er på maillisten, men ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du selv tilmelde dig her. Samme sted kan du også tilmelde dig den engelske udgave af nyhedsbrevet - og tip gerne dine internationale kolleger om det.

Hvis det er en fejl, at du er tilmeldt nyhedsbrevet, kan du framelde dig via linket i bunden af denne mail.

Andre nyhedsbreve
Måske er der andre nyhedsbreve du er interesseret i at abonnere på? Se oversigt over nyhedsbreve på Science and Technology og på det øvrige AU.

Med venlig hilsen

Ansvarlig: kommunikationschef Elin Møller, AU Kommunikation, Science and Technology

Oversættelse til engelsk: Robert Hay, Janne Hansen, Margit Schacht, Lisbeth Heilesen og Anne Mette Poulsen

Send os meget gerne materiale, kommentarer, information om arrangementer og forslag til nyheder på mailadressen scitech.kommunikation@au.dk

 

Klik her for at afmelde dig nyhedsbrevet