Læs nyhedsbrevet på nettet

Uge 17 / NR. 3 - 2020

in English

Fælles sommerfest i august aflyst

På grund af coronakrisen har dekanerne for Nat og Tech besluttet at aflyse sommerfesten, som skulle have været afholdt 21. august 2020.
Men de ser allerede nu frem til at arrangere en fest for samtlige de to fakulteters medarbejdere i 2021.

Navne og bevillinger

Forskningsnyheder

Om nyhedsbrevet

Tech Medarbejdernyt sendes obligatorisk til alle ansatte og ph.d.-studerende ved Faculty of Technical Sciences via en mailliste, som opdateres ca. tre gange om året.

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrevet, men ikke er på maillisten, kan du selv tilmelde dig via hjemmesiden. Samme sted kan du også tilmelde dig den engelske udgave af nyhedsbrevet - og tip gerne dine internationale kolleger om det. Du er også velkommen til at tilmelde dig nyhedsbrevet for Natural Sciences.

For tilmelding se: Nyhedsbreve til medarbejdere ved Natural Sciences og Technical Sciences

Hvis det er en fejl, at du er tilmeldt nyhedsbrevet, kan du framelde dig via linket i bunden af denne mail.

Redaktion

Send meget gerne materiale, kommentarer, information om arrangementer og forslag til nyheder til Christina Troelsen cts@au.dk

Klik her for at afmelde dig nyhedsbrevet